Perfekt att bjuda gästerna på när de kommer på middag eller ha som snacks en vanlig kväll.
Det bästa är att du kan förbereda, kyla eller frysa och plocka fram då det är dags!

Ta valfritt formbröd - en del tycker om vitt och en del är mer
för grovt bröd!
Jag blandar, eftersom vi i familjen har olika smak.
Säkert kan du testa et annat gott bröd, surdeg är säkert gott.
Glöm inte att ta bort kanterna annars blir det svårt att rulla.
Platta till brödet, du kan använda en kavel om det känns bra.

Bred på American BBQ-sauce, som om du skulle bred på smör.
Detta ska du även ha senare att pensla med också.

Men, jag var också lite wild n´crazy och la på chevréost, ruccola, tomat och skinka - supergott.
Så välj själv vad som passar dig!
Rulla ihop till en rulle som du sedan snurrar bacon runt!

Grilla sedan rullarna och när de fått lite färg, pensla på med lite BBQsauce.
Kan hända att du behöver lägga dem på indirekt värme om det är för varmt - vi vill inte ha dem brända!
#grillmästarna
#Grillmästarna2014
#snackspågrillen
#pågrillen
#jennieforsen