Hennes önskan var att vi kom från Spicy Divas och ordnade med all maten.
Självklart gjorde vi det!
Hon hade fått förslag på att vi skulle grilla argentinskt - så det blev en fantastisk uppskattad meny vi bjöd på!
Spicy Divas argentinsk afton serverar:
Förrätt: Empanadas de carne y Empanadas con queso
Huvudrätt: Costillas de carne, Pollo, Salchicha, Carne de asar
Chimichurri, salsa de morrón, ensalada y pan.
Efterrätt: torta en chocolate con dulce de leche y frambuesa.
Kan du spanska, så förstår du nog vad allt detta betyder, men likt mig som inte förstår ett ord - får du ta del av bilderna!
Vi började redan på förmiddagen och grillade paprikan, till ett av kvällens tillbehör. Den ser inte så god ut när den blir helt svart och rynkig - men det är exakt så den ser ut när den är klar. Ta av den sedan från grillen och låt de svalna. Eftersom skalet ska pillas bort, gäller det att det inte är för varm så att man bränner sig.
Skär sedan upp i strimlor, blanda i hackad vitlök - salt, peppar och olivolja . Låt sedan stå tills det blir dags för mat!
Ett konstverk!
Det hemgrillade nano-brödet blev också väldigt populärt!
Vi presenterade det tillsammans med endast chimichurri eller för de som var winl ´n crazy, att ytterligare adda med korven.
Jag smet in i köket och provsmakade allt gott som Ulrika skulle ha i tårtan.
Sen ett lager med hallonmousse + ett lager chokladkräm.
Toppas tårtan med grädde och färska hallon!
www.spicydivas.se